Cauta reteta

Pui la cuptor , à la Tripoli



INGREDIENTE:

* 1 kilogram de cartofi .
* 5 pulpe de pui .
* o legatura de usturoi .
* o lamaie si jumatate .
* piper negru macinat.
* scortisoara macinata .
* sare .
* ulei de masline

PREPARARE:
Curatam cartofii si ii spalam , ii taiem felii rotunde , ii saram (dupa gust) .Spalam bine pulpele de pui , punem peste ele sare si piper si scotisoara (tot dupa gust) .
Spalam usturoiul , apoi il tocam , adaugam sarea si zeama de lamaie si trei linguri de ulei de masline (sa spunem ca se va numi sos de usturoi) .
Punem ulei in tigaie pana cand devine incins , si prajim cartofii .Dupa ce terminam de prajit cartofii , ii punem in tava .
Prajim apoi pulpele de pui .Punem pulpele prajite deasupra bucatilor de cartofi .Adaugam peste pulpele si cartofii , sosul de usturoi .Mai punem un pic din uleiul folosit la prajit .
Pune tava in cuptor cam 15 minute .
Se serveste cu salata.


sursa:rasarit.com

1 comments:

Diana Shamaa spunea...

Bun gasit. Cautand o reteta de frigarui nu stiu cum am ajuns la aceasta reteta care mi-a facut cu ochiul. Asa ca am renuntat la frigarui si am prestat reteta de fata pentru azi la pranz. Hhhhmmm sublima, ne-a placut ffff mult, cu siguranta o sa o mai fac. Multumesc mult pentru reteta si o sa arunc cu ochiul si la altele.

Total continuturi