Cauta reteta

Desert clatite cu portocala si qashta


INGREDIENTE:
- aluat clatite ( faina, ou, lapte, sare, putina scortisoara, aroma vanilie si Putin zahar ) 
- 2-3 portocale 
- 1/2 Cana qashta cream ( sau frisca lichida ) 
- bomboane caramel 
- scortsoara
- aroma portocale
- nuci 

PREPARARE:

Se prepara clatita, se aseaza pe o farfurie si intre timp se incepe prepararea cremei. 
Intr o oala se Pune crema qashta ( sau frisca lichida ) la foc mare. Se adauga bomboanele caramel ( eu am pus in jur de 15 Buc ) si se amesteca pana acestea se topesc circa 5 -10 min. Se stinge focul si incepem decorarea.
Peste clatita din farfurie se aseaza crema . Deasupra bucatele de portocala, scortisoara si nuci maruntite.
Se repeta totul daca doriti in 2-3 straturi (eu am facut decat unul ).

Total continuturi