INGREDIENTE
(Mutați în ...)
Acasa
Ustensile traditionale arabesti
Cum sa preparam condimentele acasa
Condimente folosite in bucataria araba
Ierburi si plante folosite in bucataria araba
Paste fainoase folosite in bucataria araba
▼
Ustensile traditionale arabesti
USTENSILE TRADITIONALE
ARABESTI
Fiecare tara are propriile ustensile traditionale de gatit.
Cele mai frecvent folosite in tipica bucatarie araba:
Ibric din otel pentru ceai
(Ibrik or Kuri)
Couscous Steamer
(Couscousiere)
Ibric pentru cafea
(Rakwah Gahwa)
Ceainic de servit pentru cafea si ceai
(Dalla)
Vas marocan din lut
(Tagine)
( Magraffa)
Pisator
(Hawan or Madaqqa)
(Sebkh, Safoud
or Shish)
Cescute pentru cafea
(Finjan Gahwah)
Cescute pentru ceai
(Finjan Shai sau Istikan)
Copyright ©
2000 Arabic Slice
Pagina de pornire
Afișați versiunea pentru web