INGREDIENTE :
* 200 g.unt topit,
* 150 g.zahar tos,
* 2 oua mai mici,
* 400 gr gris fin,
* 1 lingurita praf de copt,
* 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu,
* 250 g.iaurt gras
* 150 g.zahar tos,
* 2 oua mai mici,
* 400 gr gris fin,
* 1 lingurita praf de copt,
* 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu,
* 250 g.iaurt gras
PREPARARE:
Se amesteca galbenusurile cu zaharul pana capata o consistenta cremoasa,se aduga untul,grisul,coaja rasa de la doua lamai,praful de copt, bicarbonatul si iaurtul. La sfarsit se aduga albusurile batute spuma. Se pune intr-o tava tapetata cu unt si faina (in strat nu foarte gros),iar dupa 20 de minute se coace la foc potrivit.
Dupa ce s-a copt blatul se varsa siropul rece pe deasupra,se pune nuca de cocos si cate o jumatate de fistic.
Dupa ce s-a racit se taie in patratele (fiecare patrat avand un fistic la mijloc)
PT SIROP :
se fierb 300 gr zahar tos cu sucul de la o lamaie mare
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu