In ciuda faptului ca nu dispun de prea mult timp liber, eu prefer ca acest desert sa il cumpar de gata si doar sa adaug lapte.
Asa Arata pachetul
Dar pentru cine doreste sa prepare Acasa , voi lasa reteta.
INGREDIENTE:
2 linguri amidon
1/4 cana ( 250ml) faina de orez (in lipsa, se risneste orezul pina se obtine pudra)
1,25 l lapte
1 cana zahar
1 lingura apa de trandafiri sau apa de portocal
Fistic sau migdale pt decor
1/4 cana ( 250ml) faina de orez (in lipsa, se risneste orezul pina se obtine pudra)
1,25 l lapte
1 cana zahar
1 lingura apa de trandafiri sau apa de portocal
Fistic sau migdale pt decor
PREPARARE:
Se amesteca amidonul cu pudra de orez, zahar si se adauga lapte treptat (la temperatura camerei).
Se pune la foc amestecind continuu pina incepe sa ia consistenta. Cind ajunge se ingroasa, se pune in cupe si se decoreaza cu migdale sau fistic.
Se amesteca amidonul cu pudra de orez, zahar si se adauga lapte treptat (la temperatura camerei).
Se pune la foc amestecind continuu pina incepe sa ia consistenta. Cind ajunge se ingroasa, se pune in cupe si se decoreaza cu migdale sau fistic.
Se lasa la frigider.
de incercat!!!
RăspundețiȘtergere