Un aspect frumos, si o masa sanatoasa !
Avem nevoie de urmatoarele ingrediente:
Morcov, ardei rosu, ceapa verde, patrunjel si albusurile de la 4 oua
Cascaval ras - circa 250gr
Albusrurile de la oua
O cutie de ton
Masline, marar si rosii cherry
Maioneza, iarurt si crema de usturoi
Intr-un castron se amesteca aceste ingrediente
( maioneza, iaurtul, usturoiul si sare )
Se aseaza albusurile si casacavalul ras pe straturi
Deasupra se pune puntin din sosul pe care l-ati facut
(maioneza, iaurtul si usturoiul )
Un strat de morcovi rasi
Dupa aceea un strat de ceapa verde
Din nou mai punem putin sos
Inca putin din cantitatea de cascaval ras
Ton
Restul sosului
Ardeiul rosu si albusurile de oua
Jumatatea ramasa de cascaval ras
Se acopera cu plastic
Se rastoarna invers cu fata in jos pe platou
Trei betiosare pt frigarui
Se introduc adanc
Se insira maslinele pe betisoare
Se decoreaza cu mararul
Si nu uitati de rosiile cherry si masline
Si iata palmierul nostru !