INGREDIENTE:
- aluat clatite ( faina, ou, lapte, sare, putina scortisoara, aroma vanilie si Putin zahar )
- 2-3 portocale
- 1/2 Cana qashta cream ( sau frisca lichida )
- bomboane caramel
- scortsoara
- aroma portocale
- nuci
PREPARARE:
Se prepara clatita, se aseaza pe o farfurie si intre timp se incepe prepararea cremei.
Intr o oala se Pune crema qashta ( sau frisca lichida ) la foc mare. Se adauga bomboanele caramel ( eu am pus in jur de 15 Buc ) si se amesteca pana acestea se topesc circa 5 -10 min. Se stinge focul si incepem decorarea.
Peste clatita din farfurie se aseaza crema . Deasupra bucatele de portocala, scortisoara si nuci maruntite.
Se repeta totul daca doriti in 2-3 straturi (eu am facut decat unul ).
0 comments:
Trimiteți un comentariu