INGREDIENTE:
- jumatate caserola carne vita taiata bucatele pe care o fierbeti Mai intai in: whole garam masala, 3 foi dafin, 5 boabe ienibahar si sare, apoi o condimentati cu: chimen pudra, usturoi pudra si boia.
- un pachet prune ( spalate si lasate la inmuiat in apa 1-2 ore )
- 1 morcov taiat bucatele
- 1 ceapa mare maruntita
- 5 linguri zahar ( pt caramelizare)
- stafide
- 1/2 lingurita scortisoara
- 1 Maggie vita
- 1 lingura faina amestecata cu apa
- coriandru proaspat
PREPARARE:
Se Pune zaharul la caramelizat - intr-0 cratita puneti zaharul la foc mare, amestecati, iar cand acesta isi schimba culoarea , adaugati 1 cana de apa si amestecati pana se dizolva.
Separat puneti ceapa la calit si adaugati imediat putina apa si amestecati.
Se adauga apoi siropul de zahar ars peste ceapa, morcovul si scortisoara. Se Mai adauga apa 1-2 cani si se lasa la fiert. Se Pune faina pe care ati amrstecat-o déjà cu apa, pentru a ingrosa sosul. Se adauga cubul de Maggie si carnea de vita . Cand carnea si morcovul sunt fragede, se adauga prunele la sfarsit si se lasa la foc mic cca 40-45 min .
0 comments:
Trimiteți un comentariu