Cauta reteta

Palmier din ton si legume

Un aspect frumos, si o masa sanatoasa !



Avem nevoie de urmatoarele ingrediente:


Morcov, ardei rosu, ceapa verde, patrunjel  si albusurile de la 4 oua

Cascaval ras - circa 250gr

Albusrurile de la oua

O cutie de ton

Masline, marar si rosii cherry

Maioneza, iarurt si crema de usturoi

Intr-un castron se amesteca aceste ingrediente 
( maioneza, iaurtul, usturoiul si sare )

Se aseaza albusurile si casacavalul ras pe straturi

Deasupra se pune puntin din sosul pe care l-ati facut 
(maioneza, iaurtul si usturoiul )

Un strat de morcovi rasi 

Dupa aceea un strat de ceapa verde

Din nou mai punem putin sos

Inca putin din  cantitatea de cascaval ras

Ton

Restul sosului

Ardeiul rosu si albusurile de oua

Jumatatea ramasa de cascaval ras

Se acopera cu plastic

Se rastoarna invers cu fata in jos pe platou



Trei betiosare pt frigarui

Se introduc adanc 

Se insira maslinele pe betisoare



Se decoreaza cu mararul

Si nu uitati de rosiile cherry si masline
Si iata palmierul nostru !



7 comments:

traduceri araba spunea...

m-ar interesa reteta unei salate din patrunjel, dalata din bucataria araba

Anonim spunea...

am facut aceasta reteta, este f buna. astept si altele la fel de gustoase si usor de facut

yaya6 spunea...

super buna si super sanatoasa,felicitarile mele

yaya6 spunea...

am facut salata e super buna,mersi pt reteta

Gustari Arabesti spunea...

Cu mare placere ! Multumirile ii revin celui care ne-a impartasit-o si noua :)

Iasi spunea...

Buna
Numele meu este Iacob Constantin si va scriu pentru a va propune sa facem un schimb de linkuri - 3 way link exchange - in sensul ca eu voi pune linkul dumneavoastra pe http://iasi-lantul-amintirilor.blogspot.com/ iar dumneavoastra imi adaugati un link catre http://iasi365.com cu titlul Iasi (fara diacritice).
Daca doriti sa facem schimbul doresc sa-mi spuneti titlul linkului dumneavoastra.
Va doresc toate cele bune.

Anonim spunea...

Tocmai am terminatde mancat.Este excelenta.Numai ca mie nu mi-au iesit straturile asa frumoase ca ale tale ,s-a cam lasat si nu inteleg de ce.Multumim pentru reteta.Cu drag Cami

Total continuturi