Cauta reteta

Miel umplut




INGREDIENTE:
* 1miel de 17 kg
* 1 kg carne de miel, tocata
* 1 kg orez
* 250 g seminte de pin tocate
* 250 g migdale tocate
* sare, piper
* 250 g faina
* 500 g unt
* sare, piper

PREPARARE:
Se amesteca migdale si semintele de pin, se prajesc, apoi se adauga peste carnea tocata, prajita. Amestecul se combina cu orez, apa si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust, se acopera si se fierbe la foc mic, amestecand mereu pana ce orezul absoarbe apa. Mielul intreg, curatat si desfacut, se freaca pe toate partile cu sare si piper, se umple cu compoziti descrisa mai sus, racita, i se coase deschizatura si i se leaga picioarele. Se pune in oala mare cu apa clocotita si se fierbe 5 ore la foc mediu. Cand se inmoaie, se unge cu unt din abundenta, se da la cuptor si se coace pana se rumeneste. Din lichidul acumulat in tava, apa si putina faina se face un sos. Acesta se fierbe, se condimenteaza si se serveste alaturi de mielul garnisit cu patrunjel si legume.

sursa:dubai.myforum.ro

Total continuturi

Gustariarabestiblogspot. Un produs Blogger.