Cauta reteta

Sahh-nna Jasha - Peste uscat macinat

Sardinele(4kg) sunt in general luate in casa curatate de mina si puse intr-un recipient sigilat la uscat.Exista si cel macinat de-a gata uneori cu semintele de molura.In timp ce astazi gospodina foloseste un polizor electric,bucatarul de ieri a foslosit o piulita mare si un pisalog. Modul cel mai popular de a servi sardelele este de a le macina pina devin ca pudra si a tresara peste cel proapspat fiert,orez aburit,cu putin ulei. Plante medicinale proaspete,lamiale taiate felii si rosiile sa insoteasca aceasta farfurie si asa cum este acum traditia el este mincat intarile din Golf cu mina dreapta.


INGREDIENTE:
*950 gr peste prajit (mini sardele sau pot fi cumparati de gata)
*7lingurite seminte molura prajite.

PREPARARE:
Se pune pestele si semintele de molura intr-o rasnita.Apoi se transfera intr-un recipient bine strans pregatit pentru cand veti avea nevoie de acesta.
Se serveste presarat peste orezul care a fost fiert, sau chiar in aluatul de paine daca doriti a face.

sursa:dubai.myforum.ro

Total continuturi

Gustariarabestiblogspot. Un produs Blogger.