INGREDIENTE:
* 5 cani dovleac
* 3-4 cani apa
* zahar pt gust
* 1 lingurita fire sofran
* jumatate ulei samen
* faina maro
* 2linguri apa trandafiri
* cardamon
PREPARARE:
Se pune pe foc dovleacul.Dupa ce s-a facut se amesteca cu zahar,sofran si cardamon in apa.De indata ce a dat in fiert,se da focul la mic si se acopera amestecand continuu pina ve deveni moale.
Se adauga uleiul,apa trendafiri si se gusta pt a stii daca mai trebuie adaugat zahar.Se ia de pe foc. Se masoara 2cani dovleac din amestec (restul poate fi inghetat la congelator) se pune-o intr-o tava la foc mic si treptat se adauga faina,amestecand continuu pt a nu se forma cocoloase.Amestecul trebuie sa devina eventual gros,dar in acelasi timp si delicat.
sursa:dubai.myforum.ro
0 comments:
Trimiteți un comentariu