INGREDIENTE:
* 650 gr peste hammour * 1-2 cani patrunjel proaspat taiat
* 3 oua battue
* 1 cana pesmet
* 6 catei usturoi
* 3 linguri suc lamiae
* 2 cepe foliate si prajite putin
* 1 lingurita otet
* 1 lingurita turmeric
* 1 lingurita praf de copt
* 1’/2 lingurita chimion
* extra pesmet pt a le imbraca
* ulei porumb
* sare
PREPARARE:
Se amesteca bine cu mainile pestele,patrunjelul,ceapa,ouale,sarea,otetul si pesmetul.Se piseaza usturoiulpentru a obtine pasta de usturoi.Se pune in amestecul facut mai devreme.Daca devine prea umed, se adaugati putina faina si apa pt a deveni consistent.Se modeleaza ca niste bilute si setrec prin pesmet. Apoi seprajesc bine pina devin maronii. Serviti-le calde.
sursa:dubai.myforum.ro
0 comments:
Trimiteți un comentariu