Cauta reteta

Kabsah miel, vita sau pui



INGREDIENTE:

• 5 cani apa sau 1250ml
• 1 kg carne de miel (oaie,vacuta,sau pui) taiate bucati ( sa nu fie prea mici, lasate cu oase)
• 3 linguri ulei vegetal
• 2 cepe medii sau 300gr taiate felii subtiri
• 2 rosii medii sau 300 gr, curatate de coaja si taiate bucatele medii
• 1 ardei iute verde
• 2 lingurite pudra chimion
• 4 boabe cardamon (sau pudra)
• ¾ lingurita piper negru
• 1 betisor scortisoara
• 1 lingura pasta de tomate
• 2 cani sau 360gr jarrish ( fructe ca afinele) spalate si strecurate

PREPARARE:
Se pune la fiert carnea taiata bucati,acoperita in jur de 1 ora jumate pina devine frageda. Intr-o alta oala pune-ti ulei si caliti ceapa 5-6 minute,apoi adaugati celelate ingrediente mentionate mai sus si amestecati pt inca 3-4 minute. Adaugati carnea si apa in care a fost fiarta peste ingrediente (apa ar trebui sa fie in jur de 3cani).Acoperiti cu jarrish, puneti iar pe foc si lasati sa fiarba toate impreuna pt 30-35 minute . Cand este gata se ornate cu migdale, stafide si samcuri de pin.

sursa:dubai.myforum.ro

Total continuturi

Gustariarabestiblogspot. Un produs Blogger.