* pui de rechin
* 3-4 felii ceapa
* 2 inguri de supa "loomi"
* 1 ingura turmeric
* 1 ingura supa "bezar"
* 3 usturoi pisati
* 4 felii rosii fresh taiate
* 1/2 ulei de porumb
PREPARARE:
Se taie rechinul in cuburi (aprox 5m), se pune intr-o oala de dimensiune mijlocie,puneti apa,acoperiti si lasati la fiert 1ora jumate.Gustati pina vedeti ca s-a facut,scurgeti-l si taiati carnea de pe os.
Dati la o parte supa. In acea tigaie prajiti cepele pina devin maronii,adaugati loomi,bezar,usturoiul si turmericul si prajiti putin.
Adaugati rosiile,amestecati si apoi adaugati carnea de rechin.Se poate adauga putin apa.
Acoperiti oala si lasati la foc mic 20-25 min.
Se serveste cald.
sursa:dubai.myforum.ro
0 comments:
Trimiteți un comentariu