INGREDIENTE:
*1 litru apa *1 cana zahar alb
*jumate cana zahar brun
*1 cana amidon de grau
*1 cana apa de trandafiri *jumate lingura margarina * ff putine fire de sofran
* pudra de cardamon
*1 lingurita migdale rupte in bucatele mici
*1 lingurita alune rupte pe jumate
*1 lingurita nucsoara
PREPARARE:
Se pune la fiert apa si cu zaharul brun,amestecand pina se dizolva.Se adauga si cel alb si se amesteca pina se dizolva si acesta.Apoi se adauga amidonul de grau si amesteca continuu circa 2ore( aici este partea dificila).
Se adauga margarina cand compozitia devine semi-groasa si se continua in a amesteca.Se adauga sofranul,alunele,migdalele ,nucsoara si apa de trandafiri.Contiunuati in a amesteca pina compozitia se ingroasa.Se ia de pe foc si se pregateste pt servit.
Pentru decor se pun deasupra niste alune si se serveste cu cafea.
sursa:dubai.myforum.ro
0 comments:
Trimiteți un comentariu