Etichete
- algeria
- aperitive
- arabia saudita
- bahrain
- bauturi
- carne
- carne de vita
- condimente
- couscous
- desert
- dicitonar culinar arabesc
- dulce
- dulciuri
- egipt
- emirate
- emiratele arabe unite
- Emiratez
- fructe de mare
- grau
- iordania
- iraq
- istoric bucataria araba
- kuwait
- legume
- libanez
- maroc
- miel
- oaie
- oman
- orez
- palestina
- peste
- pui
- qatar
- ramadan
- retete personalizate
- salate
- saudi
- siria
- sosuri
- supe
- tunisia
- uae
- ustensile
- vegetariene
- vita
- yemen
Contact
Translate this page
INGREDIENTE
Dupa categorie
- aperitive (28)
- bauturi (31)
- condimente (3)
- couscous (3)
- desert (46)
- dicitonar culinar arabesc (4)
- fructe de mare (4)
- istoric bucataria araba (2)
- legume (14)
- miel (10)
- oaie (14)
- orez (38)
- peste (6)
- pui (27)
- retete personalizate (11)
- salate (10)
- sosuri (9)
- supe (8)
- ustensile (1)
- vegetariene (9)
- vita (22)
Retete recomandate
-
Poate fi facut cu pui sau cu carne oaie (sau vita). Este dintre cele mai populare mancaruri in Orient in special in Penisula.Este reteta mea...
-
Exista si o oala speciala, cu doua etaje cu care se prepara aceste fel de mancare. Jos se pregateste supa de pui si legume iar la etajul de ...
-
Aceasta reteta ma salvează de multe ori la masa de cina. Este satioasa, ușoară si se serveste cu pâine libaneză. Unele persoane pref...
-
Este desertul meu preferat, dar care imi da mari batai de cap cand vine vorba de a-l gati. De cate ori am incercat sa-l perepar acasa, tot...
-
INGREDIENTE: * 1 pachet bame * 500 gr. carne de vita sau oaie * 2 cepe maruntite * 2 catei usturoi * 1 cubulet maggie * 1 cutie tomatoe past...
-
INGREDIENTE : * 200 g.unt topit, * 150 g.zahar tos, * 2 oua mai mici, * 400 gr gris fin, * 1 lingurita praf de copt, * 1/2 lingurita bicar...
-
Mancarurile bucatariei arabe sunt inainte de toate o ocazie de intalnire in mijlocul familiei si al prietenilor. Conform traditiei se sta pe...
-
INGREDIENTE: * 250g carne tocata vita * 1 pumn orez * 1 ceasca mazare * 2-3 morcovi taiati cubulete * 2-3 cepe mici * 1 cub maggie vita...
-
Visam de o săptămana la sarmalute umplute cu vita in stil arabesc ... Iată ca am si făcut azi !!! Pofta mare si pofticiosilor 😊
-
Preferata mea ! INGREDIENTE: • salata verde taiata • patrunjel taiat • 1 castravete • 1 rosie • 3-4 cepe • un pumn de menta fresh • 1 lin...
Bloguri care imi plac
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
My Ramadan StaplesAcum 11 ani
-
-
-
-
-
Omani coffeeAcum 13 ani
-
-
Happy Eid Al AdhaAcum 14 ani
-
Please Dont take my pictures!Acum 15 ani
-
-
-
-
-
Cauta reteta
Bucataria araba
Scris de
uae fan
on joi, 2 iulie 2009
Labels:
istoric bucataria araba
Gustariarabestiblogspot. Un produs Blogger.
"O, voi cei ce credeti ! Mancati din bunatatile pe care vi le-am daruit ! Dati-i multumire lui Dumnezeu, daca pe El il adorati ! "
( Qur'an 2:172 )
Autorul blogului :
Cauta dupa ingredient
Tara de origine
Blog Archive
-
►
2011
(9)
- ► septembrie (1)
-
►
2010
(24)
- ► septembrie (7)
-
▼
2009
(106)
- ► septembrie (2)
-
▼
iulie
(55)
- Ceai verde cu ghimbir si lamaie
- Falafal - Varianta 3
- ' Msa'a
- Supa siria
- Falafal - Varianta 2
- Falafal - Varianta 1
- Biryani stil iraqian
- Dziriettes B'icharbet
- Pui la cuptor , à la Tripoli
- "Tigarete" cu spanac si ciuperci
- Khubz Manakish
- Mansaf
- Couscous cu pui si legume
- Shakshouka
- Hummos
- Salata de vinete cu chimen si lipie
- Fattah cu pui
- Supa cu cousus
- Salata egipteana
- Salata din vinete si ardei
- Salata coriandru
- Salata Fattoush
- Salata Tabbouleh
- Salata Kheyyar Bel-Labban – Salata cu castravete s...
- Pasta Yemeni Zhoug
- Sharbat
- Sharab Al-Na'na – Bautura racoritoare din menta
- Bucataria araba
- Makrout Louz
- Katayef
- Dictionar Culinar arabesc - plante
- Za'atar peparat acasa
- DICITONAR CULINAR ARABESC
- Zanjabeel ma haleeb – Lapte cu ginger
- Haleeb ma zaffran – Lapte cu sofran
- Haleeb ma hal - Lapte cu cardamon
- Crema cu aroma banana – Tatly
- Ceai Cremos
- Chai zanjabeel
- Ceai za'atar
- Chay jer-faw
- Yemeni ceai
- Cafea bahrain
- Qish yemeni - Cafea cu ginger
- Cafea orientala
- Cafea arabeasca
- Cafea arabeasca
- Thamr Bel Simsim - Curmale cu susan
- Kham-fa-roush
- Ojja cu chiftelute
- Pui Makka
- Couscous cu pui
- Shakshouka
- Supa Harira
- Pui cu mac si lamaie
Specific Emiratez
Furni emiratez ( desert cu faina de orez , lapte si sofran )
Un desert specific emiratez savuros ( adorat de copii ) si foarte rapid ! INGREDIENTE: -fiecare fixeaza cantitatea dupa ...
2 comments:
Salut!
m-ar interesa reteta unei salate di patrunjel, dalata din bucataria araba
Buna ziua,
cred ca vorbiti de "Taboule"
O voi posta cand ma mai eliberez, caci timpul nu prea mi-a permis sa mai updatez blogul cu postari noi ...
Trimiteți un comentariu