Cauta reteta

Falafal - Varianta 2


INGREDIENTE:
* 1 kg boabe naut
* 1 ardei verde iute cam cat palma de lung
* 1 lingura chimion
* 1 lingura sare
* 1 1/2 lingura bicarbonat
* 1 legatura de cusbara ( coriandru ) ( sau patrunjel )
* 1 linguroa de faina
* 4 catei de usturoi


PREPARARE:
Boabele de naut se lasa in apa la inumiat cu jumatate de lingura bicarbonat pana a doua zi.
A doua zi se dau prin masina de tocat impreuna cu ardeiul iute si vredeata, dupa care se amesteca cu condimentele si faina.
Se fac bilute fara a se presa foarte tare (garantez ca n-or sa se farame) si se arunca in ulei incins. Se lasa pana capata culoare pe toate partile.
Se servesc cu hummus, thina, castraveti acrii, varza acra, salate de rosii, castraveti, ceapa..

Total continuturi

Gustariarabestiblogspot. Un produs Blogger.