* 1 kg boabe naut
* 1 ardei verde iute cam cat palma de lung
* 1 lingura chimion
* 1 lingura sare
* 1 1/2 lingura bicarbonat
* 1 legatura de cusbara ( coriandru ) ( sau patrunjel )
* 1 linguroa de faina
* 4 catei de usturoi
* 1 ardei verde iute cam cat palma de lung
* 1 lingura chimion
* 1 lingura sare
* 1 1/2 lingura bicarbonat
* 1 legatura de cusbara ( coriandru ) ( sau patrunjel )
* 1 linguroa de faina
* 4 catei de usturoi
PREPARARE:
Boabele de naut se lasa in apa la inumiat cu jumatate de lingura bicarbonat pana a doua zi.
A doua zi se dau prin masina de tocat impreuna cu ardeiul iute si vredeata, dupa care se amesteca cu condimentele si faina.
Se fac bilute fara a se presa foarte tare (garantez ca n-or sa se farame) si se arunca in ulei incins. Se lasa pana capata culoare pe toate partile.
Se servesc cu hummus, thina, castraveti acrii, varza acra, salate de rosii, castraveti, ceapa..
A doua zi se dau prin masina de tocat impreuna cu ardeiul iute si vredeata, dupa care se amesteca cu condimentele si faina.
Se fac bilute fara a se presa foarte tare (garantez ca n-or sa se farame) si se arunca in ulei incins. Se lasa pana capata culoare pe toate partile.
Se servesc cu hummus, thina, castraveti acrii, varza acra, salate de rosii, castraveti, ceapa..
0 comments:
Trimiteți un comentariu