VARIANTA 1
INGREDIENTE:
* 1 kg vinete* 1 kg rosii
* 1 kg ceapa
* 4-5 catei usturoi pisati
* cascaval ras ( optional )
sursa:culinar.ro
* busuioc
* menta
PREPARARE:
Toate se taie rondele si intr-o oala de preferinta mai mult larga decat inalta pun 2 linguri de ulei de masline si se pozitioneaza ingredientele:
un strat de ceapa pe fundul oalei, un strat de vinete, un strat de rosii si se repeta operatiunea pana la terminarea ingredientelor.Se presara pe fiecare strat menta si busuioc, sare si cascaval uscat ras.
Se pune la la foc mic (sau pt cine are rabdare sa le astepte - la cuptor) , se acopera cu capacul si NU SE AMESTECA absolut deloc in primele 15 min.
Se pune la la foc mic (sau pt cine are rabdare sa le astepte - la cuptor) , se acopera cu capacul si NU SE AMESTECA absolut deloc in primele 15 min.
sursa:culinar.ro
0 comments:
Trimiteți un comentariu