LAUREL ( WARAK AL GAR) - Folosit la peste,carne,si la marinat.
THOUM ALMAMAR - Face parte din familia cepei si are un gust mai dulceag.Este folosita la salate si iaurt.
CORIANDRUL (KHUZBARA) - De asemena mai este numit si Cilantro. Este folosit fresh la salate,supe si prajeli.
RASHAD - Este folosita la salate si garnituri.
MARAR (SHABETH) - Folosit la salate,peste si orez fresh sau uscat.
USTUROI (THOUM) - Este cel mai des folosit in bucataria orientala la majoritatea felurilor principale.
MAGHIRAN ( SAMSAK sau MARDAKOOSH) - Este folosit in marinarea kebabului si cateodata tocanitelor.
MENTA (NA'NA) - Este folosita fresh sau uscata la ceaiuri,salate,carne,garnituri.Cea uscata se bea impreuna cu iaurtul arabesc "laban".
PATRUNJEL (BAQDOUNIS) - Este folosit la salate in special cea specifica "Tabouleh" si alte feluri de mancare.
MARAMYIEH - Este folsita in marinarea carnii si ceaiuri .
ZA'TTAR - Este folosit la ceaiuri si adesea la prajeli.
0 comments:
Trimiteți un comentariu